Rękawice jednorazowe Ampri 01184 Med-Comfort Berry Care
Rękawice jednorazowe Ampri art. 01184, nitrylowe, fioletowe, wielorakie zastosowanie w różnych branżach przemysłowych, odporne na wiele substancji chemicznych, obustronne, niepudrowane, teksturowane opuszki palców.
Cechy i zalety:
- Teksturowane na palcach dla lepszej przyczepności
- Bardzo rozciągliwe
- Obustronne
Zastosowanie:
- Branża spożywcza
- Przemysł przetwórczy
- Służba medyczna
Informacje techniczne:
- Dostępne rozmiary: XS-XL
Normy i certyfikaty:
- AQL 1,5
- EN 420
- EN 455
- EN 374-2
- EN 374-3
Rękawice nitrylowe Ampri, ciemnoniebieskie art. 01215 bezpudrowe, niesterylne, teksturowana powierzchnia pozwala na dobry chwyt i zręczność, grubość: 0,06mm, długość z mankietem: 240mm. Rękawice dopuszczone do kontaktu z żywnością.
Cechy i zalety:
- Teksturowane na palcach dla lepszej przyczepności
- Wysoki poziom zręczności
- Oburęczne
Zastosowanie:
- Branża spożywcza
- Przemysł przetwórczy
- Ośrodki medyczne
Informacje techniczne:
- Dostępne rozmiary: XS-XL
- Sposób pakowania: 10 opak. po 100 szt. w opakowaniu zbiorczym.
Normy i certyfikaty:
- AQL 1,5
- EN 420
- EN 455
- EN 374-1
- EN 374-4
- EN 374-5
Rękawice nitrylowe Ampri art. 970-013, nitrylowe, niebieskie, teksturowane na palcach dla zwiększenia przyczepności, niesterylne, bezpudrowe, oburęczne, długość: 240mm, grubość powłoki dłoni: 0,05mm. Rękawice są dopuszczone do kontaktu z żywnością.
Cechy i zalety:
- Teksturowane na palcach dla lepszej przyczepności
- Wysoki poziom zręczności
- Oburęczne
Zastosowanie:
- Branża spożywcza
- Przemysł przetwórczy
- Ośrodki medyczne
Informacje techniczne:
- Dostępne rozmiary: XS-XL
- Sposób pakowania: 10 opak. po 100 szt. w opakowaniu zbiorczym.
Normy i certyfikaty:
- AQL 1,5
- EN 420
- EN 455
- EN 374-1/Typ B (KPT)
Rękawice termiczne Ampri Heat Protector to produkt najwyższej jakości. Rękawica ochronna, wyłożona specjalną tkaniną i pokryta nitrylem, z długim dzianym i naszytym mankietem, zapewnia doskonałą przyczepność na suchych i zaolejonych powierzchniach, dobrą odporność na ścieranie i rozdarcie oraz najlepszą ochronę przed wysokimi temperaturami (przedmioty do 250 °C przy krótkim kontakcie). Rękawice są dopuszczone do kontaktu z żywnością.
Cechy i zalety:
- Ochrona przed zagrożeniami termicznymi EN 407: 2004 (poziom X2XXXX)
- Ochrona przed zagrożeniami mechanicznymi zgodnie z EN 388: 2016 (poziom 3232X)
- Standard Sanitized ®
- Certyfikowany do kontaktu z żywnością
Zastosowanie:
- piekarnie / cukiernie, kuchnie i kuchnie przemysłowe,
- przemysł szklarski, odlewnie,
- obróbka stali i blach,
- budownictwo, laboratoria,
- przemysł ciężki,
- branża motoryzacyjna,
- lotnictwo
Informacje techniczne:
- Dostępne rozmiary: 9, 10, 11
- Sposób pakowania: 12 par w opakowaniu
Normy i certyfikaty:
- EN388 (3232X)
- EN407 (X2XXXX)